Leo Sillner – Fokhagyma a gyógyító csoda PDF

Leo Sillner – Fokhagyma a gyógyító csoda PDF

Könyvajánló: Kedveli Ön a fokhagymát? Három oka is van, hogy igennel feleljen. a fokhagymás ételeknek fenséges az illatuk. az íze, amiről a legjobb szakácsok regéket tudnának mesélni, kezdve a leheletnyi finom fokhagymás ízesítéstől egészen a fokhagymadús csodákig. egészségügyi természetű, mivel már évezredek óta ismert (csak néha feledésbe merült) a gyógyhatása… Belelapozok

Lénárt Gitta: Élő ételek könyve PDF

Lénárt Gitta: Élő ételek könyve PDF

Könyvajánló: Az élő – azaz nyers, 43 ºC fölé nem hevített – ételek fogyasztását ajánló új táplálkozási irányzat egyre növekvő népszerűségének oka elsősorban az azzal járó életmódváltozás áldásos hatásában rejlik. A hőkezeletlen, magas energiájú növények és gyümölcsök olyan „energiabombát” jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk,… Belelapozok

Lénárt Gitta – Élő édességek könyve PDF

Lénárt Gitta – Élő édességek könyve PDF

Könyvajánló: Lénárt Gitta első, nagy sikerű kötete, az Élő ételek könyve néhány héttel a megjelenést követően a toplisták élére került, a szerzőt kiállításokra, bemutatókra és televíziós szereplésekre hívták. A megjelenést követő harmadik hónapban már készült is az utánnyomás. Óriási teljesítmény ez egy olyan országban, ahol a hagyományos konyha nehéz, húsos… Belelapozok

Lénárt Gitta: Élő italok könyve PDF

Lénárt Gitta: Élő italok könyve PDF

Könyvajánló: A smoothie nevet mind hallottuk már, kapni lehet minden nagyobb bevásárlóközpontban, ám kevesen tudják, hogy valójában mit is takar ez a név. A nyers vagy élő italokat hívjuk így, amik magát az életenergiát jelentik. Az élő italok – azaz smoothie-k – forradalmi változást hoznak életünkbe, olyan mennyiségű gyümölcsöt és… Belelapozok

Lajos Mari, Hemző Károly: 99 ​kímélő étel 33 színes ételfotóval PDF

Lajos Mari, Hemző Károly: 99 ​kímélő étel 33 színes ételfotóval PDF

Könyvajánló: Ez a könyv nem a tilalomfákról szól, hanem a választás szabadságáról. Arról,hogy mit-mivel, pontosabban a hagyományos,gyakran nehéz hozzávalókat milyen egészségesebb-kímélő tápanyagokkal lehet helyettesíteni. Mert enni jó, nagyon jó! Lajos Mari új sikerkönyvében 99 kímélő étel receptje 33 színes ételfotóval. Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje: Lajos Mari · Hemző… Belelapozok

Kurt Tepperwein: Savtalanítás PDF

Kurt Tepperwein: Savtalanítás PDF

Könyvajánló: A savak okozta megbetegedések listája igen hosszú – az AIDS-től a rákon át egészen a cellulitiszig terjed. A közismert terapeuta, életvezetés-oktató és természetgyógyász, Kurt Tepperwein könyvében megnevezi a túlsavasodás legfőbb okait. Testünk arra hivatott, hogy körülbelül 130 évet érjen meg. Életmódunknak köszönhetjük, ha idő előtt megöregszünk, megbetegszünk vagy túl… Belelapozok

Kurma Dásza – Ínycsiklandó vegetáriánus ételek PDF

Kurma Dásza – Ínycsiklandó vegetáriánus ételek PDF

Könyvajánló: A szerző, Kurma Dásza az egyik legünnepeltebb krisnás séf, aki jól tudja, hogy a lelki dolgok élvezetéhez, csakúgy mint, mint az egészségmegőrzéséhez, elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás. Kurma jó adag humorral, türelemmel és lelkesedéssel adja tovább tudását egyre növekvő, ínyencségekre is fogékony közönségének világszerte. A több száz nemzetközi receptből álló… Belelapozok

Kun Ákos – Egészségkímélő ételek ínyenceknek PDF

Kun Ákos – Egészségkímélő ételek ínyenceknek PDF

Könyvajánló: „Az »Ezoterikus körkép« mellékletében megjelent néhány tucat egészségkímélő étel receptje, ami a vártnál nagyobb érdeklődést váltott ki. A fokozott igényre való tekintettel utólag kibővítettem a megreformált ételek választékát, és most egy különálló kötetben közreadom ezeket a recepteket is.” Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje: Kun Ákos – Egészségkímélő ételek… Belelapozok

Klaus Oberbeil, Christiane Lentz: Növényi gyógyszerek PDF

Klaus Oberbeil, Christiane Lentz: Növényi gyógyszerek PDF

Könyvajánló: A növények valóságos tárházai a gyógyító, betegségeket megelőző és egyben tápláló anyagoknak. A túlélésért folytatott harcuk során a Földön ma élő növények olyan anyagok előállításának képességeire tettek szert, amelyeknek segítségével ellenállóvá váltak az ellenséges vírusokkal és baktériumokkal szemben. Azok a növények, amelyek erre nem voltak képesek, hamarosan eltűntek a… Belelapozok

Pat Gallaghan: Kiút az evés fogságából PDF

Pat Gallaghan: Kiút az evés fogságából PDF

Könyvajánló: • Segít megérteni, milyen erők állnak a túlzott evés hátterében. • Megmutatja, miért vonzod időnként mágnesként az ételt, és • mit tehetsz, hogy visszaszerezd az evés feletti irányításodat. • Rávilágít arra a 3 tényezőre, ami miatt nehéz kitartani a fogyókúrák mellett, és • megmutatja, hogyan tudod a fizikai törvényszerűségeket… Belelapozok