Galambosi Bertalan: 88 színes oldal a fűszer- és gyógynövényekről PDF

Galambosi Bertalan: 88 színes oldal a fűszer- és gyógynövényekről PDF

Könyvajánló: A növényvilág egyik igen értékes csoportját alkotják a fűszer- és gyógynövények. Közöttük sokféle, eltérő életmódú, változatos méretű és környezeti igényű fajt találunk. Vannak egy-, két- és több évesek, fás- és lágyszárúak, cserjék és fák is. Közös tulajdonságuk, hogy bizonyos részeriket betegségek gyógyítására, ételek, italok fűszerezésére, illetve illatosításra, illó olajok… Belelapozok

Frank A. Oski: A tejről őszintén PDF

Frank A. Oski: A tejről őszintén PDF

Könyvajánló: A tejet valójában tévesen tartják az ember számára tökéletes tápláléknak, hiszen a tehéntej a borjak gyors fejlődéséhez szükséges, fehérjékben és egyéb anyagokban gazdag táplálék. Nincs a világon más faj az emberen kívül, amelynek felnőtt egyedei előszeretettel fogyasztják egy más állatfaj anyatejét! A tej vitamin- és ásványianyag-tartalma – lévén egy… Belelapozok

Fajcsák Zsuzsa: A fogyás hét lakat alatt őrzött titka PDF

Könyvajánló: A lakat lehull, és feltárul előttünk egy ajtó, amin bármikor beléphetünk! Ez a könyv a tartós fogyás, optimális testsúly és egészség megőrzéséhez szükséges – önmagunk által befolyásolható – életmódbeli tényezőket tartalmazza. Kézikönyv, ami segít eligazodni a tudományos útvesztőkben, végre pontról pontra ismerteti teendőinket, kapaszkodót jelenthet az elbizonytalanodóknak. Sokan a… Belelapozok

Elisabeth Mayer-Reithofer: Házi készítésű tejtermékek PDF

Elisabeth Mayer-Reithofer: Házi készítésű tejtermékek PDF

Könyvajánló: A könyvből információt kaphatunk a tej minőségéről és kezeléséről, a táplálkozásban betöltött szerepéről, a higiéniai és környezeti feltételekről, a tejfeldolgozás segédanyagairól, a tejtermékek készítéséről, valamint az egyes tejtermékekre vonatkozó hazai előírásokról. Ezen kívül megtudhatjuk, hogy mire használhatjuk a szépségápolásban. Az ingyenes letöltés linkje: Elisabeth Mayer-Reithofer – Házi készítésű tejtermékek… Belelapozok

Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei PDF

Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei PDF

Könyvajánló: E receptek a virágzó India szakácsművészetét reprezentálják. Indiában ősi idők óta hagyomány a hús nélküli étkezés. Csupán növényekből és tejtermékekből nagyon tápláló és ízletes ételeket készítenek, s ezek a magyar ízlés számára is igen kedvesek. E ​receptek a virágzó India szakácsművészetét reprezentálják. Indiában ősi idők óta hagyomány a hús… Belelapozok

Egy Falat…Olaszország PDF

Egy Falat…Olaszország PDF

Könyvajánló: Itáliának nemcsak a történelme, építészete, kultúrája, hanem a konyhaművészete is évezredes múltra tekint vissza. Az olasz gasztronómia a Római Birodalom terjeszkedésével egy időben indult el a fejlődés útján, melynek eredményeként ma a sokszínűség, az ízgazdagság és a méltán megérdemelt világhír jellemzi az itáliai konyha remekeit. Ez a gyönyörű ország… Belelapozok

Dr. Doreen Virtue: YO-YO Diéta Szindróma PDF

Dr. Doreen Virtue: YO-YO Diéta Szindróma PDF

Könyvajánló: Dr. Doreen Virtue úttörő kutatása, s az ez alapján írott kitűnő kötet a Yo-Yo diéta szidróma pszichológiai hátterét és kezelését illetően, igen komoly szakmai vitákat szított, s végül osztatlan elismerést aratott. A kezdeti nehézségekről, s a későbbi sikerről így vall: „Amikor megírtam e könyv első alapváltozatát (The Yo-Yo Diet… Belelapozok

Dr Oláh, Kállai, Vadnai: Reformkonyha PDF

Dr Oláh, Kállai, Vadnai: Reformkonyha PDF

Könyvajánló: Táplálkozási problémáira választ kap az olvasó, ha figyelmesen végigolvassa a Reformkonyhát, és adott esetben információ végett felüti a megfelelő részt, fejezetet. Az élet a legjobb tanítómester. Miután elvben, elméletben meggyőződtünk a reform- (vegetáriánus) étrend előnyéről, vegyük magunknak a fáradságot, hogy elkészítsük magunknak a receptek szerinti reformételeket. A tapasztalat a… Belelapozok

David A. Kessler MD – Muszáj annyit enni? PDF

David A. Kessler MD – Muszáj annyit enni? PDF

Könyvajánló: Mi az oka annak, hogy nem bírunk gátat szabni étvágyunknak? Miért válik az evés sokszor szenvedéllyé? Vannak-e az ételben olyan anyagok, amelyek elősegítik az effajta függőség kialakulását? David A. Kessler beszédes és olykor döbbenetes példákkal mutatja be, hogy a modern élelmiszeripar úgynevezett hiperízletes ételei miképpen alakítják át az agy… Belelapozok