Egy Falat…Olaszország PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Itáliának nemcsak a történelme, építészete, kultúrája, hanem a konyhaművészete is évezredes múltra tekint vissza. Az olasz gasztronómia a Római Birodalom terjeszkedésével egy időben indult el a fejlődés útján, melynek eredményeként ma a sokszínűség, az ízgazdagság és a méltán megérdemelt világhír jellemzi az itáliai konyha remekeit.

Ez a gyönyörű ország nem csupán a „pasta” és a „pizza” hazája. Az umbriai szarvasgombás olívapástétom, a norciai vaddisznóból készült kolbászfélék, az aricciai „porchetta”, a csontok nélkül, kemencében, egészben sült malac, csupán néhány példa az olasz specialitások széles választékából. Valójában az „olasz konyha” nem létezik, hiszen tartományonként, és ezen belül nagyvárosonként is egyedi, összetéveszthetetlen ízek és receptek jellemzik az országot.

Jómagam, a római magyar nagykövetség szakácsaként kilenc éven át ismerkedhettem az olasz konyhaművészettel, és élvezhettem Itália ellenállhatatlan ízeit. Az egy falat…Olaszország című könyv finom esszenciája az olasz konyhának, és egyaránt szól azoknak, akik – akárcsak én – már hosszú évek óta az olasz konyha szerelmesei, de azoknak is, akik csak ezután kötnek életre szóló barátságot Itália ízeivel. (A szerző)

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Egy Falat…Olaszország (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük