Frank Sommer – Férfiasság PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A „férfi” nem beszél potenciaproblémáiról, aligha akarná magát valaki is blamálni, de rendszeres társalgási téma a potencia, és a különböző szerek férfierő-fokozó hatása. Azonban a legtöbb potenciafokozó szernél hiányzik a megalapozott tájékoztatás. Némely gyógyszer, bár azon a helyen hat, ahol a sikerre szükség van, együtt jár erős testi mellékhatásokkal, jelentős anyagi áldozatot is követelve. Ismeretes, hogy az ember az életkor növekedésével veszít „férfiúi erejéből”. A vérkeringés, a szövetek rugalmassága és a péniszben a vérmegtartás képessége csökken. Átfogó vizsgálatokat végezve megállapították, hogy 40 és 71 év között az amerikai férfiak 52%-ának van potenciaproblémája. Fiataloknál is felléphetnek hasonló gondok, például szexuális inaktivitás vagy szervi okok miatt. A férfiak szexuális teljesítőképességének kérdése 1998 elején került ismét reflektorfénybe. Ekkor kapott forgalmazási engedélyt a „kék csodatabletta” az amerikai piacon.
Az urológus és sportorvos szerző a sportoló férfiak – különösen a kerékpárversenyzők – merevedési zavarainak okait feltárva kifejlesztette a VigorKobic® tréningprogramot, amely az oxigénellátást és a vérellátottságot egyaránt fokozza a hímvesszőben és környékén, s ezáltal megmarad, illetve javul az „állóképesség”, gyógyszermellékhatás nélkül. Bár ennek az intimtornának is vannak „mellékhatásai”: általa a magömlés célzottan késleltethető.

A szerző, dr. Frank Sommer 1967-ben született Aachenben. Iskoláit és az orvosi egyetemet Kölnben végezte. A Kölni Egyetem Urológiai Klinikáján kiemelten foglalkozott a férfiak szexuális zavarainak kutatásával. 1996- ban Párizsban az Európai Urológus Kongresszuson első díjat kapott akkori kutatási tevékenységéért. 1997-ben Hessenben Fitness-Aerobic-Mester lett, és ezzel nem csak sportbéli szaktudását bizonyította, hanem saját testi erőnlétét is. Mint sportorvos és urológus a potencia és sport összefüggéseit kutatja. Jelenleg Németország legnagyobb urológiai klinikáján, a Golzheimi Paracelsus Klinikán tevékenykedik.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Frank Sommer – Férfiasság (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük