Dreher Henry, Davidson Jonathan: A szorongás öt arca PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Álmatlanság, ingerlékenység, izomfeszülés, összpontosítási nehézségek, szédülés, fokozott éberség, bevillanó emlékképek, kísértő gondolatok, remegés, heves szívdobogás, hideg verítékezés, kezelhetetlen érzelmek – a fenti tünetek ráillenek arra a több millió szorongó emberre, akiknek legtöbbje némán szenved, vagy a gyógyszerek rabjává válik, hogy enyhítse kínjait.

A szorongás öt arca segítséget nyújt ahhoz, hogy legyőzzük a szorongást, és megfelelő ellenálló képességre tegyünk szert.

A kötet a relaxáció, az önmegnyugtató módszerek, a gondolkodásmód megváltoztatása, az elárasztásos terápia, az étrend átalakítása, a gyógynövények és a gyógyszeres kezelés bemutatásával kínál választási lehetőségeket a gyógyulni vágyóknak.

A szorongás öt arca segít a belső béke és nyugalom meglelésében. Huszonöt éves klinikai tapasztalatával és kutatói munkásságával a háta mögött Dr. Davidson megbízható módszereket és reményt kínál annak a több millió szenvedőnek, akik némán tűrik sorsukat.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Dreher Henry – Davidson Jonathan – A szorongás öt arca – Kiút a félelem fogságából (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük