Volker H.M. Zotz – Maitréja PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Az eljövendő Maitréja Buddha, a nagy Szerető alakja, egyike az integráció jövőtől terhes erőinek, amelyek növekvő mértékben hatják át az emberek gondolkodását és érzéseit.

Benne találja meg szimbolikus kifejeződését a buddhizmus azon szemléletváltása és továbbfejlődése, amely megszabadít bennünket a mostanáig tartó, a tradicionális gondolkodásmódhoz való csaknem kizárólagos kötődéstől, hogy lehetővé tegye számunkra már a jelenben a jövő felé irányuló új orientálódást.

Árja Maitréia nemcsak a minden buddhista iskolát összekötő ama reménység, aminek tárgya a megvilágosodott Világtanitók kontinuitása és a bódhiszattva-ideálnak életközeibe érkezett megtestesülése az odaadó felebaráti szeretetben, hanem egyidejűleg az a híd is, ami minden különbözőség felett és tűi a buddhista Dharma minden tradíciójának lényegét köti össze a jelennel és a jövővel.

Más szavakkal: ebben a Buddha-alakban nyilatkozik meg a buddhizmus eleven dinamikája, amely, – anélkül, hogy a korábbi fejlődési formák jelentőségét kisebbítené vagy kétségbe vonná, – komolyan veszi a buddhista Dharma alapját képező nem-tapadást a múlthoz.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Volker H.M. Zotz – Maitréja – Elmélkedések a jövő Buddhájáról (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük