Ulrike Ascher – Mágikus lomtalanítás PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A kéthetes program mágikus gyakorlataival megtalálhatjuk a személyiségünkhöz illő rendet, utat engedhetünk az egészséges energiáknak, s az így megtisztult térben belső egyensúlyra lelhetünk.
A kevesebb több lenne – találjuk meg a helyes mértéket!

Mindenkinek van legalább egy aprócska kacatja. De amit az egyikünk gond nélkül kihajít, az a másiknak értékes lehet. Minden embernek más fogalma van a rendről.

A dugig zsúfolt terek megterhelőek, mégis nehéz megválni a megszokott kacatoktól. Ulrike Ascher kéthetes programjának mágikus gyakorlataival megtalálhatjuk a személyiségünkhöz illő rendet, utat engedhetünk az egészséges energiáknak, s az így megtisztult térben belső egyensúlyra lelhetünk.

A rengeteg ötletes, játékos gyakorlat és teszt eredményeként kedvet kapunk az azonnali változtatáshoz: rendet tehetünk a lakásunkban, lomtalaníthatunk, „meggyökerezhetünk” – egyszóval igazán otthon érezhetjük magunkat. Ön is kedvet kapott az otthonteremtéshez? Ez a könyv nagy segítségére lesz új élettere kialakításában vagy a régi átalakításában, rendezésében.

Sokan úgy hiszik, hogy minél többet birtokolnak, annál nagyobb biztonságban vannak. Ez önbecsapás. Az igazi spirituális ember képes elszakadni az anyagtól, a földi javaktól: a léleknek nincs szüksége lomokra. Azonban nem csak boldog szellemi lényként időzünk a földön, hanem testünk és lakhelyünk is van, amelyben fontos otthon éreznünk magunkat.

Csakis a saját döntéseinktől függ minden, egymagunk viseljük a felelősséget sorsunk alakításáért. Vegyük hát kézbe az életünket! A másik kezünkbe pedig ezt a kis könyvet, és álljunk neki közvetlen környezetünk átalakításának. De tudjuk-e egyáltalán, miféle típusú rendre vagy káoszra van valójában szükségünk? Aki erre a kérdésre nem tud spontán és egyértelműen igennel felelni, olvassa el ezt a könyvecskét, amely segít a helyes válasz megtalálásában.

A Mágikus lomtalanítás kedves, jó humorú, elgondolkodtató, mégis könnyed, olvasmányos munka, amely nem hagyja cserben, ha igazán elhatározta magát a változtatásra.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Ulrike Ascher – Mágikus lomtalanítás (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük