Tone Finnanger – Tilda mesés karácsonyi ötletei PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Csupa karácsonyváró ötletet vonultat fel ez az összeállítás, amellyel örömteli lesz az ünnepi készülődés és ajándékkészítés. Tone Finnanger legújabb Tilda-kollekciójában bűbájos hóemberek, tündérek és angyalok állnak hadban, élükön a Mikulással, meg még jó néhány lakásszépítő dekorációval…

Ugyan kicsit „misztikusan” hangozhat a Tilda baba kifejezés, míg meg nem nézzünk egy-két oktató videót és nem láttjuk az ő elkészült műveit. Aranyos és bájos ez a kicsit furcsa –  az arányai miatt nyomokban Tim Burton világának lényeire emlékeztető – figura és kompániája, ami komplett márkává nőtte ki magát az internet tanúsága szerint.

Jópofa karácsonyi dekorációs ötletek vannak ebben a könyvben is – amik csak néhol lépik át a giccs-határt . Összességében jó ki könyv, hasznos varrás-tippekkel, aminek a végén rájöhetünk, hogy nem is olyan nagy ördöngösség ezen jópofa dekorációk házi elkészítése.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Tone Finnanger – Tilda mesés karácsonyi ötletei (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük