Balázs Valéria Anamé – Karmakiller PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

“Az új évezred Vörös Oroszlánja”.

Megrázó történet arról, hogyan fejlődik egy lélek életeken át. Olvasható izgalmas és letehetetlen kalandregényként is, mégis több annál: felfedi azt a tervrajzot, ami mentén a sors szerveződik.

A sodró lendületű igaz történet végkifejletében a puzzle összes darabja összeáll, hogy megmutassa a teljes egységet és azt, hogy minden csakis a szeretet okán történik és a legnagyobb szenvedés és sötétség is a fejlődést szolgálja.

Ha elolvasod ezt a könyvet, akkor a karma teljesen új értelmet nyer majd számodra. Kézzelfogható, megtapasztalható valósággá válik és olyan kérdések felvetésére indít, hogy többé már nem fogsz úgy tekinteni az életutadra, mint annak előtte.

A könyv megelevenedik, és a történet képsorokká alakulva újra és újra felbukkan majd benned, így segítve téged abban, hogy megválaszold a kérdéseidet: ki vagy valójában, honnan jöttél és vajon milyen út áll mögötted?”

Részelt Balogh Béla előszavából.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Balázs Valéria Anamé – Karmakiller (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük