Bali Nóra – Angyalemberek PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ez a könyv arról szól, hogy napjainkban már itt élnek köztünk a különleges képességű, nagy szellemi energiákkal született „angyalemberek”, akik igyekeznek jobbá tenni ezt a világot. Akik közülük ráébredtek a képességeikre, azok hallják egymás gondolatait, falakon tudnak átmenni, tárgyakat mozgatni, de ezeket az adottságaikat nem mutogatják. Igyekeznek beilleszkedni, és a mindennapi tetteikkel építik a Vízöntő-kort.

A történetet a huszonkilenc éves Anna meséli el, aki egy reggel arra ébred józsefvárosi lakásában, hogy a falon keresztül belép a szobájába egy férfi, Péter, aki angyalembernek nevezi magát. Kiderül, hogy mostantól Annánál van az emberiség szellemi Könyvtárának, az Akashának a kulcsa, és fel kell ismernie a képességeit, hogy ki tudja nyitni a Kaput. Hét nap alatt különleges élményeket él át, megismeri az angyalemberek világát, tárgyal magával Luciferrel és más szellemi lényekkel, míg végül megtalálja önmagát.

Az események 2005. május 9. és 15. között történnek, valós helyszíneken: Budapesten, az Angyal utcában, az Istenhegyi úton, az Apostol utcában, majd egy Vas megyei kastélyban, és a Kőszegi-hegységben, a Velem feletti erdőben. (És van egy rövid látogatás „térugrással” Új-Zélandra is.)

A szereplők által megemlített helyek, események is nagyrészt létezőek. Lehet, hogy sokan közülünk szintén angyalemberek, csak még nem tudják magukról. Nekik nagy felismerést jelenthet, ha ráébrednek, hogy saját döntéssel, maguk által választott feladattal születtek ide, és ezek után sokkal tudatosabban élhetik majd az életüket.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Bali Nóra – Angyalemberek (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük