Nemere István: Vatikáni krimik PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Egyedülálló művet tart a kezében a Tisztelt Olvasó. Ilyen könyv még soha sem jelent meg magyar nyelven. Maga a téma is valószínűleg sokak számára igazi szentségtörés. De tévednek azok, akik a kereszténység ócsárlását látják benne.

Ez a könyv hús-vér emberekről szól, akik pápának választatták meg magukat és a tömegek legszentebb érzéseit kihasználva önös, hatalmi érdekeik jegyében akár gyilkoltak is.

A hivatalos krónikák a pápák rémtetteiről általában mélyen hallgatnak, ezért a szerző a pápaság csaknem kétezer éves történetéből elsősorban a fekete oldalakat emeli ki és mutatja be. Olvassák ezt a sajátos válogatást történelemkönyvként, hiszen a hitnek, a katolikus hitnek a szó szoros és átvitt értelemben sincs semmi köze az itt leírtakhoz.

A kötet ilyen megfontolásból idézi fel azokat a pápákat, akik hatalomra kerülésük érdekében bármit megtettek, akár saját kezűleg ölték meg elődjüket. Akik szexuális orgiákban tombolták ki magukat, akik vérfertőző kapcsolatban éltek, akik összeesküdtek, gyilkoltak, akik minden vetélytársukat megsemmisítették, illetve olyan pápákat is, akik komolyan vették szent hivatásukat, valamint kötelezettségeiket, és emiatt az életükkel kellett fizetniük, vagy megkísérelték tőlük elvenni azt.

Nemere István nagy tárgyi tudással, számos forrást elemezve, többéves kutatómunka során szerzett biztonsággal vezet minket a Vatikán máig oly sok titkot rejtő falai között. Ott, ahol nemcsak a „sötét középkorban” hanem még a huszadik században is előfordultak bűntények. A könyv nem a kereszténység s még kevésbé a hívő emberek ellen szól.

Éppen ellenkezőleg, azokat állítja pellengérre, akik nem Jézus nemes eszméiért éltek, hanem ezeket felhasználva világi érdekekért, a pénzért, a hatalomért ármánykodtak és gyilkoltak.Így kerül megfelelő súly a mérleg másik serpenyőjébe, és ily módon az árnyékhoz hasonlatos bűn még jobban kiemeli a lelki magasztosság szikrázó fényét.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Nemere István: Vatikáni krimik – Bűntények a kereszt jegyében (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük