Anthony De Mello: Ébredj tudatára! PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Anthony De Mello: Ébredj tudatára!

Anthony De Mello: Ébredj tudatára!

Gondoljatok valakire, akit nagyon szerettek, aki közel áll hozzátok, valakire, aki fontos számotokra, és gondolatban mondjátok neki: Inkább a boldogság legyen enyém, mint te. Figyeld, mi történik! Inkább a boldogság legyen enyém, mint te! Ha választhatnék, nem kérdéses, a boldogságot választanám. Közületek hányan érezték magukat önzőnek, miközben mondtátok? Úgy tűnik, sokan. Látjátok, milyen agymosást kaptunk? Nézzétek, oly mértékben agymosottak vagyunk, hogy azt gondoljuk:

Hogy lehetek ennyire önző? De nézd meg, ki az önző! Képzeld, amint valaki neked mondja:

Hogy lehetsz annyira önző, hogy helyettem inkább a boldogságot választod? Nem éreznéd, hogy olyasmit kellene válaszolni, mint: Megbocsáss, de hogyan lehetsz te annyira önző, hogy te követeld, hogy én a boldogság helyett inkább téged válasszalak?

Egy asszony egyszer elmondta nekem, hogy amikor gyerek volt, egy milwaukeebeli jezsuita templomban adott lelkigyakorlatot az ő jezsuita unokatestvére, aki az ilyen összejöveteleket mindig e szavakkal kezdte: A szeretet próbája az önfeláldozás, mércéje az önzetlenség. Ez aztán nagyszerű!

Megkérdeztem tőle: Szeretné ön, ha az ön iránti szeretetem a boldogságomba kerülne? Azt felelte: Igen. Hát nem elragadó? Nem lenne csodálatos? Ő szeretne engem az ő boldogsága árán, és én szeretném őt az én boldogságom árán, úgyhogy két boldogtalan ember lenne, de sokáig éljen a szeretet!

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Anthony De Mello: Ébredj tudatára! (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


 

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük