Bernard Cornwell: Az utolsó királyság PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Bernard Cornwell: Az utolsó királyságBernard ​Cornwell Angolszász históriák című sorozatának főhőse, Uhtred egy angol fiú, aki nemesi sorba születik a kilencedik századi Northumbriában. Tízesztendős korában elárvul, és egy dán viking ejti fogságba. A nemes harcos utóbb örökbe fogadja, és vikingként neveli. Uhtred sorsa mégis elválaszthatatlanul összefonódik Anglia legendás történelmi egyéniségének életével: Nagy Alfréd királyéval. Alfréd Wessex királya – az utolsó angol királyság felett uralkodik, amelyet még nem foglaltak el a dánok.

A fiú felcseperedik, a háttérben dúl az angol-dán háború, a kereszténység és a pogányság sorsdöntő összecsapása, s neki mindkét oldalhoz egyaránt húz a szíve. A dánok férfivá érésének hajnalán indítják addigi legnagyobb hadjáratukat Alfréd királysága ellen. Uhtrednek szembe kell néznie sorsával, s a mindent eldöntő ütközet borzalmai közepette végre megtudja, hová tartozik.

Az utolsó királyság az első kötete annak a regénysorozatnak, amely Nagy Alfréd király és leszármazottai történetét meséli el. Bernard Cornwell hiteles mesét sző a megosztottságról és hűségről, a váratlan szerelemről és az elkeseredett hősiességről. Uthred a legérdekesebb és legsokszínűbb hősei közé tartozik. Az utolsó királyság legerőteljesebb és legszenvedélyesebb műveinek egyiket.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Bernard Cornwell: Az utolsó királyság (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük