Rosemary Stones: Szállj le rólam! PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Az ​emberek közötti kapcsolatok átmeneti vagy súlyosabb zavarainak egyik oka az agresszió, amely felütheti a fejét nyíltan – éles párbeszédek, fizikai bántalmazások –, de rejtettebb módon is, mint a metakommunikatív jelzések (hang, arckifejezés, elutasító gesztusok).

Az agressziótól a gyerekek, a fiatalok talán még jobban szenvednek, mint a viselkedéslélektan apróbb fortélyait már ismerő, alkalmazó felnőttek. Hozzájuk fordul, a kiskamaszokat, a serdülőket tanítja a kitűnő népszerűsítő könyv.

Megismertet a „gyötrés” természetével, módjaival, bemutatja az agresszív embert, aki általában vagy a rossz nevelés áldozata, vagy kisebbrendűségi érzéstől igyekszik ezen a járhatatlan úton megszabadulni, valamint bemutatja áldozatait.

Mi a teendő? – teszi fel a kérdést és okosan, szellemesen, sok gyakorlati példával megtanítja a fiatalokat a védekezésre. Ennek lényegét, sikerét az önbizalom, az önbecsülés kifejlesztésében látja, és sok hasznos tanácsot ad, miként lehet a fiatal is a „maga ura”.

„Boldogsággyakorlatai” ügyesek, voltaképpen könyvének ez a fejezete a felnőtteknek is tanulságos lehet, de az önvédelmi módszerek intelmei csak a gyerekeknek szólnak (Erőszak a kollégiumban; Mondd meg, ha bántottak; Meg kell-e tanulnod verekedni? stb.)

A könyv 8-10 éves korú gyerekek és kiskamasz társaik olvasmánya.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Rosemary Stones – Szállj le rólam! – Ne hagyd, hogy gyötörjenek (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük