Richard Carlson: A nagy bolhakönyv PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A világsikerű Ne csinálj a bolhából elefántot című bestsellerek szerzőjétől. Ha úgy érzed, hogy az életed olyan, mint egy mókuskerék: munkahelyed megoldhatatlan problémák elé állít, állandó stresszben élsz, a családi életed káosz, szerelmed nem ért meg, akkor neked ajánljuk ezt a könyvet!

A világhírű pszichológus szakértő az üzleti és magánéletben bolhászkodik, olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, amelyek megmérgezik hétköznapjainkat. A nőknek és férfiaknak külön szóló fejezetek segítenek, hogy a két nem harmóniában élhessen, valamint eligazítanak a szerelem útvesztőjében.

Megtanítanak, hogyan válhatunk emberi kapcsolatainkban figyelmesebbekké, toleránsabbakká. Ha megfogadjuk a szerzőpáros útmutatásait:

  • Bízzál és becsüld magadat!
  • Higgy képességedben!
  • Merj boldognak lenni!
  • Élj a pillanatnak!
  • Légy türelmesebb!
  • Tartsd féken negatív gondolataidat!
  • Ne félj a holnaptól!

akkor életünket nyugodtabbá és stresszmentesebbé tehetjük, mivel nem csinálunk a bolhából elefántot, hiszen Bolha = Elefánt.

Élj úgy, mintha ez lenne az utolsó napod! – mondja a szerző. Fogadjuk meg gyakorlati tanácsait, mely erőt sugároznak és segítenek megőrizni az élethez való pozitív hozzáállást így a magánéletben boldogok az üzleti életben győztesek leszünk!

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Richard Carlson – A nagy bolhakönyv – 100 gyakorlati tanács a mindennapi élethez (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük