Peter Lauster – Az ÉN megerősítése PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„A ​legtöbb ember csupán másolat, nem eredeti példány.” Elhiszi Ön, kedves olvasónk, ezt a mondatot?

Nem mond ellent a mi Kosztolányink gyönyörű sorának: „… ilyen az ember, egyedüli példány…”? Ugye, nem? Pedig miközben „a társadalom leghasznosabb tagjai” akarunk lenni, akik mások számára „jól működnek”, saját lelkünk gondozása, belső világunk és állapotunk lemarad rólunk.

És így leszünk önálló, lelkileg érett, felnőtt emberek helyett másoknak kiszolgáltatott, gyermeteg felnőttek.

Peter Lausternek, akinek neve ismerősen cseng mindazoknak, akiket érdekel a gyakorlati pszichológia, negyedik könyvét adjuk most oda Önnek. A neves pszichológus ahhoz akar hozzásegíteni bennünket, hogy önálló, autentikus személyiséggé válhassunk, mintegy „másodszor is megszülessünk.”

A második születés nem azonos a pubertással, nem is „második pubertás” az életút felén, hanem a tulajdonképpeni önmagunkká válás. A lelki élet ebben kulcsszerepet játszik.

Csak a megbízható, az önállóságát felfogó ember születik újjá és érdemli ki azt a lehetőséget, hogy boldog, szabad és intenzív életet éljen. Az élet számos nagy feladata: a szerelem, a társas kapcsolat, a kreativitás, a betegség, a kudarc, de a siker is új megvilágításba kerül a könyvben.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Peter Lauster – Az ÉN megerősítése – A magunkra találás mint második születés (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük