Thorwald Dethlefsen: Élet az élet után PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Thorwald Dethlefsen - Élet az élet után - A lélek halhatatlan PDFThorwald Dethlefsen – az Út a teljességhez, valamint Az újjászületés élménye szerzője – rendszeresen végzett korregressziós kísérleteket, amelyek során a médiumot hipnózisban korábbi életkoraiba vezette vissza. Az alany ilyenkor felidézi rég elfeledett élményeit, s az újra átélt életkornak megfelelően beszél és viselkedik.

  • Egyik alkalommal a pszichológus-írónak merész ötlete támadt.
  • Mi történne, ha a regressziót nem fejezné be röviddel a születés előtt?
  • Hátha kiderülne, hol kezdődik az emberi élet?

Próbálkozása döbbenetes eredményhez vezetett: a páciens a regresszió során visszament előző életeibe. A több tanú jelenlétében lezajló kísérletben olyan ember válaszolt a feltett kérdésekre, aki más korban és más helyszínen élt.

Thorwald Dethlefsennek ez a kötete több szenzációs beszélgetést tartalmaz, amelyekben kísérleti alanyai beszámolnak előző életeikről.

A szerző nemcsak a reinkarnációs pszichoterápia hírneves szakembere, hanem ragyogó elméjű filozófus is. Műve azoknak is igazi gondolati élmény lesz, akik nem hívei az ezoteriának.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Thorwald Dethlefsen: Élet az élet után (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük