Peter Kline – Zseninek születtünk PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A könyvből kiderül, hogyan adhatjuk vissza gyermekeinknek – és önmagunknak is – a tanulás természetes örömét. Csodálatos utazás a gyermekkor, a tanulás és a kreativitás világába.

A szerző nemcsak sok száz praktikus ötlettel segíti az iskolai – és az otthoni – tanulást, de mindannyiunkat komolyan elgondolkodtat arról, hogy mit is jelent valójában a tanulás a mindennapi életben. Pedagógusoknak és szülőknek szinte nélkülözhetetlen mű.

Igen! Valóban zseni a gyermeked és zseni vagy te is! További jó hír, hogy a bennetek szunnyadó lángész könnyen elő is hívható!

Peter Kline sokéves tapasztalata támasztja alá ezeket az állításokat. Hogy miként hozható felszínre a zsenialitás? Kiderül a könyvből, ami bizonyára értékes kincse lesz valamennyi olyan szülőnek és pedagógusnak – óvónőtől az egyetemi tanárig -, aki feladatát nem csak munkájának, hanem hivatásának is tekinti.

A „Zseninek születtünk” csodálatos utazás a gyermekkor, a tanulás és a kreativitás világába. Peter Kline sok száz praktikus ötlettel segíti az iskolai – és az otthoni – tanulást.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Peter Kline – Zseninek születtünk (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük