Peter Kelder: A fiatalság forrása PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Peter Kelder: A fiatalság forrása

Peter Kelder: A fiatalság forrása

A fiatalság forrása ma már klasszikus műnek számít a spirituális irodalomban, de nem érte volna el ezt a hatalmas sikert, ha nem lenne hű alapvető ígéretéhez: segíti az olvasót abban, hogy megújítsa fiatalságát, egészségét, életerejét.

Az öt rítusnak nevezett, tibeti eredetű gyakorlatsort egy titokzatos angol utazó, bizonyos Bradford ezredes ismertette meg Peter Kelderrel, a szerzővel. Petert annyira meggyőzte a gyakorlatok hatása, hogy könyvet írt a módszerről.

Kötete időt és energiát spórol azoknak, akik elolvassák. Részletesen tárgyalja a gyakorlatokat, praktikus tanácsokat és mély bölcsességet ad ahhoz, hogy miként kezdjünk hozzá testünk és lelkünk megfiatalításához.

Információt kapunk az étkezéssel, a légzéssel, és a hang energetikájával kapcsolatban is. A szerző 1939-ben fejezte be kéziratát, de remélni sem merte, hogy a könyve utáni érdeklődés nemzedékeken át fennmarad, hogy sok millió ember fogja olvasni, több tucat nyelvre lefordítják és még Braille-írással is megjelentetik.

Általában csak akkor kezdjük igazán értékelni az életet, miután kilábalunk egy súlyos betegségből. A fiatalító folyamat beindításához ne várjuk meg, amíg nehézségekkel kell szembenéznünk – fogjunk hozzá máris!

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Peter Kelder: A fiatalság forrása (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük