Paulina Éva – Kiből lesz a JÓ NŐ? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A szerző írja:

Megdöbbentőnek és lekezelőnek tartom dr. Csernus Imre nőkről alkotott véleményét. Amikor először hallottam „kedvenc” kifejezéseit, mint például „szeretetkurva”, „kapca”, „csicska” , megállt bennem az ütő, és vártam, hogy a nők közül valaki majd ellentmond, vitatkozik, érvel, vagy egyszerűen csak az asztalra csap, és azt mondja, ne beszéljen így velünk, rólunk Csernus doktor!

Mert ha meg is botlottunk, ha elviseltünk megalázást, ha nem mertünk lépni idejében, az életünk akkor sem csupán a tévedéseinkről szól. Türelmünkkel, szeretetünkkel, gondoskodásunkkal szebbé formáljuk a világot és ez tiszteletet érdemel.

Aztán azt vettem észre, hogy a nők nem kérik ki maguknak Csernus doktor véleményét és jelzőit, hanem csak hallgatnak. Ez pedig nagy baj. Meg kell tanulni NEM-et mondani, nem pedig hallgatni, mint ahogy a „jó kislányok” szoktak.

Az a nő, aki az én bőrömben létezik, sok mindenen keresztülment. Volt újságíró és munkanélküli, átélt szexuális zaklatást, közeli hozzátartozó meggyilkolását, menekült fenyegetőző férj elől, részeges apa elől, hónapokig „lakott” egy hálózsákon egy rossz házasságból kilépve. Mégis ez a nő, aki az én bőrömben létezik – boldog.

Ez a sok mindent megélt, boldog nő hívja meg az Olvasókat egy felfedezésre; hogyan váljunk jó nővé és hogyan őrizzük meg ezt a státuszt. És hogyan mondjuk nemet, ha valakinek a véleményét sértőnek vagy igazságtalannak érezzük. Hogyan mondjuk nemet… akár dr. Csernus Imrének is.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Paulina Éva – Kiből lesz a JÓ NŐ? – Válasz dr. Csernus Imrének (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük