Csernus Imre-Kádár Annamária-Pál Ferenc-Popper Péter: Sors és Önismeret PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Csernus Imre-Kádár Annamária-Pál Ferenc-Popper Péter: Sors és Önismeret

Csernus Imre-Kádár Annamária-Pál Ferenc-Popper Péter: Sors és Önismeret

Az egyik legősibb, legigazabb bölcsességek egyike, hogy – nagy részben legalábbis – mi magunk vagyunk sorsunk formálói: életünk keresztútjainál szabad akaratunkból indulunk el egy bizonyos irányba, így hagyva mögöttünk létünk egyes állomásait.

Szándékunk azonban szoros összefüggésben áll jellemünket, s önismeretünk mélységével – a Mesterkurzus előadói ezúttal arról elmélkednek, hogy miként léphetünk önmagunk megismerésének tudatos útjára, s ahogy haladunk előre, ez milyen hatást gyakorolhat életünkre.

Az első írásban Pál Ferenc katolikus pap az emberi sors három dimenziójáról, és az ÉN hármas természetéről (individuális-, társas- és egyetemes ÉN) fejti ki gondolatait, majd Csernus Imre a téma kapcsán az elfogadás fontosságát és annak gyakorlását demonstrálja. Kádár Annamária előadásának középpontjában belső erőforrásaink felfedezése áll Szabó István: A napfény íze című filmjének tükrében.

Popper Péter írásában az Én eredetének nyomába ered, valamint a szabad akaratból és/vagy külső nyomásra való cselekvés – meglepően vékony – határmezsgyéjét vizsgálja. A kötetet a szerzők rövid életrajzai zárják.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Csernus Imre-Kádár Annamária-Pál Ferenc-Popper Péter: Sors és Önismeret (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük