Paul Brunton: Az Önvaló bölcsessége PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Életem állandó igazságkeresés volt. Éveken át saját tapasztalatomon keresztül sok ideát és gyakorlatot vizsgáltam meg és próbáltam ki, amelyekről azt állították, hogy elméleti és gyakorlati utakat jelentenek a különböző misztikus, okkult vidékeken és az ígéret földjén.

Nem úgy írtam, mint egy tanító, hanem csak úgy, mint aki osztja a tanuló küzdelmét. Jól ismerem e keresés minden mérföldét mérő nehézségeket, sötétséget, a tévedéseket és a bukásokat, de ezen az úton megismertem mást is, és valami, ami nem tűr ellentmondást, azt parancsolja nekem, hogy mielőtt elhagyom ezt a földet, vessem papírra ezeket a sorokat.

Egy sivár korszak kétségbeesései és zavarodottságai közepette, ahol a civilizáció építménye kártyavárhoz hasonlóan omlik össze a fejünk felett, kikerülhetetlen kötelessége bárkinek – aki tudja, hogy létezik egy magasabb Remény az emberiség számára -, hogy beszéljen azoknak a kedvéért, akik hallgatni fogják.”

Ez a könyv „A jóga titkos tanítása” című előző mű folytatása és befejezése, amely valójában azt célozza, hogy intellektuális utat törjön nehezen érthető és absztrakt tantételei számára.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Paul Brunton: Az Önvaló bölcsessége (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük