Omnec Onec: A Vénuszról jöttem PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

E könyvcímre reagálva bizonyára sokakban először is az az előítélet – a földi
iskolástudományok által eddig leginkább terjesztett állítás – merülhet fel: ’hogy ugyan
már a Vénuszon nincs is élet!’

Aki viszont összefüggéseiben megérti e könyvet, annak számára kiderülhet: márpedig bizony van! Aztán bizonyára sokak felteszik magukban a kérdést, hogy ugyan már mi értelme van ilyesminek, foglalkozzunk inkább a földi dolgokkal, van azok között is elég aktuális tennivaló. Nos, épp ezért olyan rendkívül aktuális ez a könyv.

Mert aki valóban behatóan foglalkozik az utóbbi mintegy 100 év földi dolgaival, az tudja, hogy az egész földi emberiség abszolút létveszélyben van. Hogy milyen életmóddal szűnhet meg az ilyenfajta veszély és hogy milyen életmóddal van értelme élni, nos, erről a szent könyvek mellett – azok konkretizáló kiegészítéseként – kivételesen sokat tanulhatunk ebből a könyvből.

Omnec Onec egy 5-6 éves kislányként – mielőtt még 1955-ben a Földre jött volna – a Vénuszon szerezett tapasztalatait írja le ebben a könyvben.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Omnec Onec: A Vénuszról jöttem (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük