Szepes Mária – A mesés Gondwána PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Szepes Mária - A mesés Gondwána PDFA kötet A mesés Gondwána című ezoterikus regényt és négy, hasonló „fogantatású”, Szepes Mária elbeszélést (Dimenziókapu; Túl a légóceánon; A bizonytalansági faktor; A lezóriumvírus) tartalmaz.

Az univerzum – a szerzői fikció szerint – számos olyan világot rejt magában, „amelyek néma tanúként” tekintenek ránk, földi halandókra. A harmadik évezred küszöbén, a meg nem nevezett, távoli világ lakói elküldik követüket, Tillát a Földre, hogy a lány segítséget nyújtson a végpusztulásba rohanó emberiségnek.

Tilla, a híres olasz énekesnő, Bettina lányaként látja meg a napvilágot. Lassan azonban anyja és környezete számára is világossá válik, hogy ő egészen más, mint a földi emberek. Titkát egyetlen emberrel, a dajkájával, Amritával osztja meg.

Tillától tudja meg a dajka azt is, hogy „az univerzum, a megakozmosz is, tele van életcsírákkal. Üres tér nincs. Az élet nem a Terrán keletkezett. Mikor az ősi Egyiptomban a misztát beavatták a végső titokba, a főpap a fáraó fülébe súgta: „Ozírisz és Széth, a sötétség ikertestvérek. A Fénnyel együtt mindig és mindenhol az árnyék is megjelenik.”

Így történt ez e kis naprendszer, a Szolária többi bolygóján. A Föld az utolsó közöttük, ahol van még fénnyel desztillálható élet”. Vajon sikerül-e Tillának desztillálni a földi életet – erről szól a lírai szépségű, ezoterikus regény.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Szepes Mária – A mesés Gondwána (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük