Kun Ákos – Az ezoteria kivitelezése 1-3 kötet PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ez a könyv a szerző korábbi, hasonló tartalmú műveinek folytatása. Az „Ezoterikus körkép”-ből megismerhettük az ezotéria alapjait. „Az ezotéria kiteljesedése” a bonyolult kérdésekre is választ ad.

A jelenlegi mű főként az ezotéria eredményeinek gyakorlati megvalósításával foglalkozik.

Ennek során praktikus tanácsokat kaphatunk legfontosabb feladatainkkal, a tudati felvilágosítással, és a bűnözés visszaszorításával kapcsolatban. Ezek közül legjelentősebb a készpénz megszüntetése, egy új monetáris rendszer bevezetése.

Az utakon tapasztalható áldatlan állapotok megszüntetésének leghatékonyabb módja, a luxusadó bevezetése. A munkaerő-használati adó az idősebb korosztály foglalkoztatási gondjait oldaná meg. A műszaki érdeklődésűek megtudhatják, hogy milyen tennivalók várnak ránk az ezoterikus kutatások terén.

Végül ebben a kötetben szó esik az elektroplan megvalósításának legcélszerűbb módjáról, melynek során megismerhetjük a Tesla-konverter rekonstruálásának egy könynyen járható útját.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kun Ákos – Az ezoteria kivitelezése 1-3 kötet (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük