Shakta Kaur Khalsa: Kundalini jóga PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Shakta Kaur Khalsa: Kundalini jóga PDF
Tárd fel a benned rejlő képességeket ezzel az egész életedet megváltoztató gyakorlatsorozattal! Ez a jógakönyv nem világtól elfordult remetéknek és önsanyargató jógiknak íródott, hanem átlagembereknek, akik boldogabban és egészségesebben szeretnének élni, harmóniában a világgal.

A kundalini jóga hatékony, eredményes gyakorlatait könnyű beilleszteni a mindennapokba. Nem kell hozzá tökéletes fizikai állapot vagy valamiféle különleges hitrendszer elfogadása. A kundalini érted dolgozik, neked nem kell mást tenned, mint lélegezni és mozogni…

Shakta Kaur Khalsa jógamester és író segítségével megtapasztalhatod a mélyebb érzéseket és a magasabb tudatosságot, megváltoztathatod és gazdagíthatod az életed. A képekkel illusztrált gyakorlókönyvet tanulmányozva a kezdők is hamar nagy jártasságra tehetnek szert a jóga alapjaiban.

A szerző a légzőgyakorlatok, a klasszikus pózok és mantrák után lépésről lépésre vezet be a gyógyító és erősítő kriják (jógatesthelyzetek) világába. A kötet tanácsokat és recepteket is tartalmaz az egészséges életmódhoz.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Shakta Kaur Khalsa: Kundalini jóga (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük