Kovács Attila: Életutak I. PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Németh Piros asztrológus ajánlójából:

„Valami friss és modern szemléletet hoztál az analógiák ismertetésébe”…

2016 tavaszán írtam ezt Kovács Attilának az akkor megjelent Életutak I. olvasása után, hiszen nagyon kevés jól használható (a mindennapokban alkalmazható) tankönyv van a könyvesboltok polcain.

Ebben a felgyorsult világban megfigyelhető, hogy az asztrológiában „használt” kifejezések lefordíthatóak a mai mindennapok életterületeire…. nem változtatva meg az eredeti jelentés tartalmat és értelmet.

A bővített 232 oldalas könyvben az asztrológia alapjainak a bemutatása mellett megtalálhatjuk a képlet felhasználásának módját is, de – Attila írja az előszóban – recepteket nem tartalmaz, hiszen olvasása, továbbgondolkodásra késztethet mindenkit.

A tartalomjegyzék elolvasásakor már érezhetjük, hogy miben tér el ez a könyv a „hagyományos” asztrológiai tankönyvektől, ami az asztrológiát oktatóknak és az asztrológiát tanulóknak egyaránt kiváló „sorvezető” is lehet a saját oktatási módszerei mellett.

Már csak azért is, mert az elemek, jegyek égitestek, házak, fényszögek, jegy és égitest szimbólumok magyarázata, FH. csomópontok, tranzitok mellett olvashatunk a belső planétákról, az asztrológia és a pszichológia kapcsolatáról, Jung pszichológiájáról, a Grof féle mátrixról, a Maslow motivációs piramisáról és a hatalmi játszmákról is.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kovács Attila: Életutak I. – Bevezetés a spirituális támaszadás módszerébe (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük