Kliment Emilia: Tények és hazugságok az egészségről PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Társadalmunk egészségi állapota meglehetősen aggasztó, s a forgalomban levő gyógykészítmények, egészségjavító szerek, eszközök, módszerek és kúrák elsöprő áradata ellenére sem javul számottevően.

A Tények és hazugságok az egészségről leírja, hogyan szemléli az emberiség az egészséget és a betegséget keleten és nyugaton, milyen törvényszerűségeit állapította meg. A könyv első kötete átfogó, részletes betekintést nyújt a betegségek kialakulásának okaiba.

Megmagyarázza azok valódi természetét a panaszok hátterében, miközben őszintén beszámol az egészségromlást előidéző hatásokról, amilyen a stressz, a környezetszennyezés, a helytelen táplálkozás, az elhízás, a mozgáshiány, a káros szenvedélyek, stb.

Feltárja a köztudatban eluralkodott tévedéseket és féligazságokat, s fellebbenti a fátylat azokról az üzleti célú propagandákról, amelyek az egészség javításával kecsegtetnek, ám valójában kizárólag anyagi érdekeket szolgálnak.

A második kötet bemutatja a különféle gyógymódokat és kezeléseket, az egészségügyi ellátás erényeit és hibáit, valamint az egészségesebb élet felé vezető szemlélet vonatkozásait gyermek-, felnőtt- és időskorban, hogy életünk szív- és érrendszeri problémák, rák, allergia, emésztőszervi és ízületi bántalmak, szenvedélybetegségek nélkül teljen.

Az olvasmányos, helyenként humoros, ugyanakkor rendkívül információ gazdag művet érdekes táblázatok, rövid esetleírások, valamint a gyakoribb panaszokról, betegségekről szóló gyors tájékoztató egészíti ki.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kliment Emilia – Tények és hazugságok az egészségről (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük