Julia Cameron: A művész útja PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Julia Cameron: A művész útja - Szellemi ösvény kreativitásunk eléréséhezA művész útja olyan mű, melynek olvasása által minden érvényesülni, alkotni kívánó ember gazdagodik.

Julia Cameron abból az alapvető nézetből indul ki, hogy a kreativitás megnyilvánulása az életünk természetéhez tartozik. Egy tizenkét hetes tanfolyam tömör ismeretanyagán vezeti végig az érdeklődő, önmagát megismerni, felszabadítani kívánó olvasót.

Leleplezi egy sereg kreativitás-torlasz valódi okát, köztük a gondolkodásunkat szűk korlátok közé szorító téves hiedelmeinket, félelmeinket, merényleteinket, káros szenvedélyeinket és más, gátló erőket, hatásokat.

A művész útja több szempontból is egyedülálló írás. A szerző a kreativitást a szellemmel, a lelki világgal kapcsolja össze, és vallásoktól független, világi hangnemben mutat rá, hogyan lehet „megcsapolni” a világegyetem kreatív energiáinak felsőbbrendű erőfolyamát, amelyből az emberi kreativitás fakad.

Függetlenül az Olvasó szellemi érdeklődési körétől, beállítottságától, A művész útjában leírtakra bárki kreatív tudata könnyen „ráhangolódhat”, új igazságokat, bölcsességet lel benne, és megannyi ösztönzést kap tőle.

Julia Cameron több mint egy évtizede alatt dolgozta ki, finomította és oktatta azt amit ebben a könyvében összefoglal.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Julia Cameron: A művész útja – Szellemi ösvény kreativitásunk eléréséhez (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük