Joe Vitale: Számíts a csodára! PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Sokan kérdezik tőlem, hogyan érhetnék el, hogy az ő életükben is mindennaposak legyenek a csodák, amire azt az őszinte választ tudom csak adni, hogy már most is csupa csoda az életed mint mindenkié. Akárhány tréningen veszel is részt, és akárhány önsegítő könyvet vásárolsz is meg, csak addig juthatsz el, ameddig önkorlátozó hiedelmeid engedik.

  • Előfordult-e már, hogy le akartál adni tizenöt kilót, de csak hetet sikerült?
  • Megtörtént-e már, hogy nagy lelkesedéssel belevágtál valamibe, de hamar kifulladt a lendületed?

A csodavárás lényege abban áll, hogy nyitottá válunk a korlátlan lehetőségekre, és olyan célokat valósítunk meg, amelyek idáig elérhetetlennek tűntek. A Vonzás Törvénye szerint azt kapjuk, amire célzottan gondolunk, és aminek figyelmet szentelünk.

Ez igaz, de csak részben. Mert a folyamat fontos része, hogy fölismerjük és fölszámoljuk ellentörekvéseinket, vagyis azokat a negatív gondolatokat, amelyek miatt nem hisszük el, hogy elérhetjük a célunkat.

Joe Vitale segít felismerni és fölszámolni korlátozó hiedelmeinket, hogy azt az életet élhessük, amelyről mindig is álmodtunk. Lehet, hogy kételkedsz, hogy csalódtál, vagy éppen a tudatosság következő lépcsőfokára próbálsz felkapaszkodni. Mindegy, milyen indokból, de te is dönthetsz úgy, hogy megváltozol, és teret engedsz a csodának az életedben. Ha bármit elérhetnél vagy megkaphatnál mi lenne az? Ha tudnád, hogy minden simán fog menni mit tennél? Ha több millió dollárt nyernél a lottón, az összes számlád ki lenne fizetve, és a jövőd is biztos alapokon állna, mihez kezdenél? Bármi is legyen a válaszod tedd meg most! Merj nagyot álmodni!

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Joe Vitale: Számíts a csodára! (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük