Brené Brown: Élj szívvel-lélekkel PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Brené Brown: Élj szívvel-lélekkel PDF

Brené Brown: Élj szívvel-lélekkel

Nagyon sokan nem merjük megmutatni, kik is vagyunk valójában, mert tartunk mások véleményétől, ítéletétől, félünk, hogy nem vagyunk elég jók. Ugyanakkor mindannyian ismerünk olyan sikeres embereket – ha csak hallomásból is –, akik csodálatos és inspiráló életet élnek. Az ő történetük általában arról szól, hogy teljes egészében elfogadták önmagukat saját tökéletlenségükkel és sérülékenységükkel együtt.

Brené Brown könyve segít eljutnunk a szívvel-lélekkel élt, önmagunk teljes elfogadásán alapuló életig. A könyvet olvasni olyan, mintha hosszas és felemelő beszélgetést folytatnánk egy bölcs baráttal, akitől együttérzést és hasznos tanácsokat kapunk.

  • Mit jelent az, hogy valaki önbecsüléssel közelít a dolgokhoz?
  • Hogyan fogadhatjuk el tökéletlenségünket?
  • Hogyan tehetünk szert mindarra, amire szükségünk van, és hogyan engedhetjük el mindazt, ami visszatart minket?
  • Miért teszi lehetetlenné a valahová tartozást a beilleszkedés kényszere? Szerethetünk-e valakit úgy, hogy közben eláruljuk?
  • Szerethetünk-e jobban másokat – például a párunkat és a gyermekeinket –, mint saját magunkat?

Többek között ezekre a kérdésekre keres és ad olyan válaszokat a könyv, amelyek föltárják, miért is nem működött eddig életünk adott területe úgy, ahogyan szerettük volna. Ha pedig megkerestük és beazonosítottuk az akadályokat, a szerző által nyújtott tíz „útjelző” segítségével eljuthatunk az önbecsüléssel élt életig.

Ezek olyan mindennapi gyakorlatok, amelyek kijelölik számunkra az utat, és segítenek, hogy irányban maradjunk. Bármennyire félünk is a változástól, előbb-utóbb meg kell válaszolnunk maguknak a kérdést: Mi a nagyobb kockázat: elengedni, hogy mit gondolnak mások, vagy elengedni, amit érzek, amiben hiszek, aki vagyok?

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Brené Brown: Élj szívvel-lélekkel – 10 útjelző az önbecsüléshez (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük