Inka Jochum: Kezedben az Életerő PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Mai rohanó világunkban élve egyre nehezebb megőrizni fizikai és szellemi egészségünket, ezen keresztül pedig egyre növekvő tehertételt jelent a harmonikus családi és társadalmi élet, valamint a rendszeres hatékony munka is.

Energiáink megőrzésére, fáradságunk legyőzésére számos, újabbnál újabb termék, csodaszer tehát kívülről jövő segítség kerül kidolgozásra. A nyugati felfogással ellentétben azonban keleten már évezredek óta nem kívülről, hanem belülről oldják meg a hasonló gondokat.

Inka Jochum a Németországban élő kínai Zi Csang Li mester módszerét adja közre egyszerű és nagyszerű könyvében. A könyvben színes képekkel illusztrált gyakorlatokat minden különleges előképzettség, helyigény nélkül, napi életvitelébe beépítve bárki egyszerűen elvégezheti és ezzel teljesen megváltoztat- hatja saját és környezete életét.

A nemzetközi tapasztalatok szerint a gyakorlatok rendszeres végzése biztosítja a fáradtság érzésétől való örömteli búcsút, miközben hatékony segítséget ad az asztma, az elhízás, a mozgásszervi problémák és a stressz kezelésében is.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Inka Jochum – Kezedben az Életerő – Gyakorlatok fáradtság ellen (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük