Drunvalo Melchizedek – A fény kígyója 2012 után PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A ​Földön 13000 évente bekövetkezik valami szent és titokzatos esemény, amely a világ legmélyéig ható változásokat idéz elő.

Ez mostanra elkezdődött: a Föld középpontjához kapcsolódó ősi energia, mely mozgás közben kígyóhoz hasonlatos, akárcsak az emberi test kundaliníje, elindult, hogy megtalálja új otthonát. Ez az energia a napéjegyenlőségi precessziós ciklushoz igazodva mozog, és amikor elmozdul, az emberiség új spirituális ösvényre lép.

Az energia új frekvenciát küld a Földet körülvevő elektromágneses hálóba, így a bolygó egészének tudatosság-hálózatát befolyásolja. Ez az esemény megnyitja majd a teret a női energiák visszatérése előtt a következő 13000 évben. Ezeket a hatalmas változásokat a mindenütt jelenlévő, minden élet iránt érzett szeretet irányítja, miközben gyönyörű bolygónk átlép a sötétségből a Fény Korába.

Drunvalo körbeutazta a Földet munkája során, melynek célja e Nagy Váltás megkönnyítése és a Föld felemelkedési folyamatának elősegítése. A szerzőnek a Fény Kígyóját követő utazása egyesíti magában Don Juan misztikus tanításait, A Gyűrűk Ura mágikus világát és Indiana Jones kalandos történeteit. Az egyetlen különbség, hogy A Fény kígyója nem egy tündérmese – minden egyes szava igaz!

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Drunvalo Melchizedek – A fény kígyója 2012 után (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük