Dr. Sólyom Sándor – A titokzatos élet PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Borús életképek. Egy fiatal leány írta naplójába: –    Ha szabad volna, megkérdezném a jó Istentől:

„Tulajdonképen miért is vagyok a világon? Mit cselekedjem? Nem tudom! Napjaim haszontalanul múlnak egymás után, s nem sírok utánuk… Csak tehetnék valami jót magamnak vagy akárkinek… csak mindennap egy másodpercig!”

Milyen szomorú, ha egy embernek nincs más eszménye, mint a létezés. Lenni, azaz enni, inni, játszani, szórakozni, az unalmas időt valamiképp, mindegy akárhogyan, csak agyonütni… Ennyi az egész!

De élni, vagyis valami többletet hozzáadni a létezéshez: felhasználni az időt, az ifjúságot, a talentumokat, a pénzt… megjavítani mások életét… kiterjeszteni Isten országát…

– Ez a legkisebb gondja. Pedig metafizikai elmélyedés nélkül az élet céltalan ébredés és keserű enyészet! – figyelmeztet Prohászka.

– Minden lapos és unott benne … Minden a földön kúszik, ha virágok közt is, és földet eszik…

– Előttünk legnagyobb tény az élet! – mondja ki a diadalmas világnézet hitvallását.

– Ez hordoz harcot és fejlődést. Ez hordoz gondolatot, eszmét. Ez állít csatasorba géniuszt, költőt, művészt, bölcset, tudóst. Ez alakít kultúrát, vallást. Ez élvez örömet, bensőséget, békét. Ez koszorúzza meg a boldogságot. Olyan elgondolkoztatóan vetíti elénk Bangha az Idő vetítőgépén keresztül az élet hangosfilmképeit:

– Idő! Te rettenetes szülő, aki egyre szülsz és egyre emészted szülötteidet! Te nyughatatlan vándor, aki rohantodban egy világot tolsz és kergetsz magad előtt az elmúlásba!

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Dr. Sólyom Sándor – A titokzatos élet (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük