Buji Ferenc – Az elfelejtett evangélium PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Végeláthatatlanul lehet vizsgálni az evangéliumokat, mint ahogy a mai biblikus teológia teszi…

Ha nem a lélek szellemében folyik az evangéliumok vizsgálata, hanem a betű szellemében, azaz lélektelenül, akkor az valóban csak arra jó, hogy öljön, s nem arra, hogy éltessen, – írja BUJI FERENC.

Ebben a könyvében a szerző nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy szigorúan a jézusi szellemiség talaján állva értelmezze az evangéliumnak számos olyan elemét, amely – napjaink kereszténységének nagymértékű modernizálódása folytán – nemcsak az egyszerű bibliaolvasó, hanem a teológia előtt is rendre homályban marad.

Szeretné elmélyíteni a Szentírás és a keresztény élet ismeretét azok számára, akik életüket szellemi feladatként fogják fel, vagyis akikben még él valamelyest készség arra, hogy a saját vallásgyakorlatukon is tudjanak változtatni.

Ez a kettő ugyanis a legszorosabban összefügg. Az evangélium felfogása szerint a vallás nem egy állapot, hanem egy olyan út, amelyen az embernek önmagát folytonosan legyőzve és meghaladva mind közelebb kell kerülnie Istenhez.

„AZ ELFELEJTETT EVANGÉLIUM” című ezen kiadványt a názáreti Jézus tanításai iránt érdeklődő, Istenhez közelebb kerülni kívánó olvasóink figyelmébe ajánljuk.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Buji Ferenc – Az elfelejtett evangélium – A Názáreti Jézus elveszett tanításai (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük