Brian és Shirley Sutton-Smith: Hogyan ​játsszunk gyermekeinkkel? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Azt ​gondolhatnánk, hogy játszani mindenki tud, miért kell ehhez könyv? A tapasztalatok sajnos azt mutatják, hogy a dolog nem ilyen egyszerű, és még ha időnk engedi sem mindig tudunk gyerekeinkkel játszani.

A Sutton-Smith házaspár könyve okosan és kedvesen siet segítségünkre. Világosan és élvezetesen leírják az egyes életkoroknak legmegfelelőbb játékokat. A játék fogalmát tágan értelmezik.

Ide sorolnak minden olyan tartalmas tevékenységet, ami nem közvetlen haszonra törekszik: az álommeséléstől a háton lovagláson át egészen addig, hogy a tévéből ismert rajzfilm figurákkal epizódokat írnak a gyerekek.

Gyakorlati „recepteket” adnak tehát arra, hogyan és – ami nem kevésbé fontos – mikor ne játsszunk gyerekeinkkel, mikor hagyjuk őket magukra. A gyerek szemével, a „gyerekhez leguggolva” játszanak, s ezt az „oktató” tónustól mentes közvetlenséget az olvasóval is megteremtik.

Mindebben – azon túl, hogy a házaspárból az apa több könyves gyerekpszichológus és a játékpszichológiának is elismert szaktekintélye – bizonyára sokat segített saját tapasztalatunk is – öt gyerekük van.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Brian Sutton-Smith · Shirley Sutton-Smith – Hogyan ​játsszunk gyermekeinkkel (és mikor ne)? (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük