Ben Sweetland – Alapkönyv a sikerről PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ben Sweetland - Alapkönyv a sikerről PDFAz Alapkönyv – sajátos útikalauz. Talán az egyetlen olyan önfejlesztési könyv, amely arra az igazságra épül, hogy a siker nem a beérkezés, hanem az utazás módja.

Göröngyös útja, ahogyan elsajátítjuk az eredményes és hatékony cselekvés szokásait, és az a sok-sok feledhetetlen állomás, ahol körülpillantva elégedetten nyugtázzuk, hogy egyre hozzáértőbbek vagyunk céljaink megvalósításában. Ezért mondja a szerző, hogy „aki rálépett az önfejlesztés útjára és el van szánva, hogy azt végig is járja, már most sikeres!” Aztán így folytatja:

„Könyvem segítséget nyújthat az induláshoz és az utazáshoz – ha nyitottan közelítünk a gondolataihoz, ha elhisszük, hogy ezek igazságát sok sikeres és boldog ember tapasztalta igazolja. Ne feledjük: egy gondolat csak akkor válik erővé, ha hiszünk benne! Ezért időt és lehetőséget kell adnunk neki, hogy a mi életünkben is erővé váljék, és megmutassa, mire képes.

Sokan olvasnak önfejlesztési könyveket, és miközben ismerkednek a módszerekkel, az alkalmazás kapcsán a sok-sok Tomra, Dickre és Harryre gondolnak. Azokra, akiknek ezeket feltétlenül alkalmazniuk kellene. Önmagukra a legritkább esetben vonatkoztatják az ötleteket, a módszereket.

Bármennyire is különös, de így van. Tapasztalatból tudom.

Ezért szeretném, ha Ön, Tisztelt Olvasó, úgy tekintene e könyvre, hogy az kifejezetten az Ön számára írtam. Minden fejezetét, minden bekezdését, minden mondatát. Egyetlen módszert, egyetlen ötletet sem ajánlok, amelynek igazságát és eredményességét ne igazolta volna az élet. Ám semmit sem kell vakon elhinni – kivéve egyetlen igazságot: azt, hogy ha egy gondolatot nem alkalmazunk, ha egy módszernek nem adunk esélyt, hogy hatékonyságát és eredményességét bizonyítsa, nem számíthatunk sikerre.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Ben Sweetland – Alapkönyv a sikerről (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


 

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük