Napoleon Hill – Ötvenkét lépés a gazdagsághoz PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A Gondolkozz és gazdagodj! után most az önfejlesztő irodalom klasszikusának újabb könyvét tartja kezében a Tisztelt Olvasó. Az Ötvenkét lépés a gazdagsághoz ötvenkét rövid kis írás arról, mi a sikeres és boldog élet titka. Sokan írtak már erről, de kevés olyan szerzőt ismerünk, aki bölcsességben, gyakorlatiasságban és a személyes tapasztalat mélységében felülmúlná Napoleon Hillt. „Egyesek sikeresek, mások sikertelenek – miért?” — teszi fel a kérdést a szerző.

Az ötvenkét írás egy-egy válasz erre a kérdésre. Sodródva nem lehetsz sikeres! — figyelmeztet az első írás címe, majd ezeket olvashatjuk: „Nem kell jövendőmondónak vagy kártyavetőnek lenned, hogy megjósold egy ember jövőjét. Elegendő, ha felteszed neki a következő egyszerű kérdést:

Mi életed egyetlen, legfontosabb célja, és mik a terveid az elérésére?

Erre a kérdésre száz emberből kilencvennyolc valami effélét válaszol: Szeretnék jól élni és minél sikeresebb lenni! Első hallásra talán jól hangzik a válasz, de ha egy kicsit mélyebbre ásol, a ködös vágyak roskatag rétegei mögül teljes életnagyságban előtűnik a sodródó. Az az ember, akinek mindegy, merre tart, aki rendszerint nem sokra viszi az életben, s akinek a sikeres emberek által otthagyott maradékkal kell beérnie . . . ”

A könyvben olvashatunk még az önbizalomról, a humorérzék fontosságáról, a helyes szokások kialakításáról, a rugalmasságról, és még sok más fontos témáról. Ötvenkét kis írás — mindegyik az önfejlesztő irodalom egy-egy gyöngyszeme.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Napoleon Hill – Ötvenkét lépés a gazdagsághoz (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük