Neale Donald Walsch: Egységben Istennel PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Tudd, hogy gyógyítani jöttél. Hogy meggyógyíts egyet, sokakat, egy egész világot. Nincs más oka az ittlétednek.

A mesteri tudás felé tartasz, ideje célhoz érned. Öleld magadhoz a szent pillanatot! Így szól az üzenetem, de nem csak ennyi.

Légy ezen a világon, ne fordítsd el a tekintetedet. A spiritualitás ne azt jelentse, hogy keresel egy barlangot és mindörökre elrejtőzöl a mélyén.

Légy ezen a világon, de ne belőle való. Élj az illúzióval, ne pedig benne. Ám ne hagyd a sorsára, ne vonulj ki a világból. Nem ez a módja egy jobb világ teremtésének, és nem ez a módja annak, hogy megtapasztald az éned legmagasztosabb részét.

Ne feledd, a világ számodra teremtetett, hogy legyen olyan közeged, ahol megtapasztalhatod magad annak, Aki Valójában Vagy. Itt az idő, hogy így cselekedj.

A világ, amelyet teremtettetek, hamarosan elillanhat a teremtésből, ha továbbra is hagyjátok a régi kerékvágásban haladni a dolgait, amíg ti járjátok a magatok útját, csakis a mindennapi tapasztalataitokkal foglalkoztok, és alig-alig törekedtek újjáteremteni magatok körül a nagyobb élményeket és tapasztalatokat.

Nézzétek meg a titeket övező világot! Hallgassatok az iránta érzett szeretetetekre!
Hagyjátok, hogy megmondja, a világ mely részét kívánjátok megújult formában újjáteremteni. Aztán fogjátok a néktek adatott eszközöket és lássatok hozzá az újjáteremtéshez.

Forgassátok a társadalmatok eszközeit: a vallás, a nevelés, a politika, a gazdaság és a spiritualitás’ eszközeit. Ezekkel az eszközökkel kijelentéseket tehettek, súlyos és nagy erejű kijelentéseket arról, Akik Vagytok.

  • Ne higgyétek, hogy nem keverhető a spiritualitás és a politika. A politika a megnyilvánult spiritualitás.
  • Ne higgyétek, hogy a gazdaságnak semmi köze a spiritualitáshoz. A gazdaságotok feltárja a szellemiségeteket.
  • Ne gondoljátok, hogy a nevelés és a spiritualitás két különálló dolog. Mert azt tanítjátok, Akik Vagytok – és ha ez nem spiritualitás, akkor mi lenne az?
  • És ne higgyétek, hogy a vallás és spiritualitás nem egy és ugyanaz. A spiritualitás hidat ver a test, a szellem és a lélek közé. Minden igaz vallás hidat épít, nem pedig falat emel.
    Legyetek hát hídverők! Szüntessétek meg a vallások, a kultúrák, a fajok a népek közötti szakadékokat! Kössétek össze, ami szétválasztatott!

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Neale Donald Walsch: Egységben Istennel (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük