Vértes Gabriella – Hipnózis- hipnoterápia PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Vértes Gabriella jungi irányultságú pszichoterapeuta, hipnoterapeuta. A Magyar Hipnózis Egyesület elnöke. Érdeklődésének középpontjában a pszichogén eredetű neurológiai kórképek, a krónikus fájdalom és a hangulatzavarok állnak.

E szakkönyv szerkesztésekor arra törekedett, hogy bemutassa a hipnoterápiával összefüggő, mai olvasói igényeket kielégítő ismereteket. A könyv tizenkilenc fejezete a hipnózis történetének bemutatásától a legmodernebb kutatási eredmények ismertetésén és a klinikumban ma használatos lehetőségek bő tárházán keresztül egészen a hipnózis jogi vonatkozásáig követi egymást.

A fejezetszerkesztők e szakterület legrangosabb képviselői. Több évtizedes gyógyító és kutatómunka tapasztalatát, kvintesszenciáját osztják meg az olvasóval. Abban a reményben ajánljuk e könyvet, hogy a hipnózist övező misztikus elképzeléseket eloszlatva sikerül e területen a tisztánlátást – mint szakmai célt – közkinccsé tenni.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Vértes Gabriella – Hipnózis- hipnoterápia (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük