Verena Kast – Engedd el őket és találj magadra PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A népszerű svájci pszichoterapeuta a gyász egy sajátos formájával foglalkozik: a szülőktől elköltöző, leváló gyerekek „megsiratásának” folyamatát dolgozza fel.

A felnőtt gyermekekről való sikeres leválás központi szerepet játszik azoknak a nőknek és férfiaknak az életében, akiknek szülőként mindezt át kell élniük. Bánat, kétségbeesés, düh, a kudarc és a feleslegesség érzése, irigység, sőt, gyűlölet a „hálátlan” gyermek iránt: a fészekből kirepülő fiataloktól való elválás folyamán számos negatív emóció önti el az otthon maradó anyákat és apákat.

A leválás meg nem élt és lelkileg megfelelően fel nem dolgozott folyamata súlyos lelki problémákhoz vezethet, és sok esetben később éppen ezek a problémák kerülnek felszínre a következő generáció felcseperedésekor és leválásakor.

Verena Kast jelen könyvében megmutatja, hogyan lehet és kell a családi ház kiürülését egy új életszakasz kezdetének felfogni, hogyan tudják a szülők egymáshoz és a gyermekeikhez való viszonyukat teljesen új és ugyanolyan örömteli alapokra helyezni, és hogyan lehet ezt a gyászreakciókat is kiváltó veszteséget mégis nyereségként elkönyvelni.

Verena Kast (1943) svájci pszichoterapeuta a zürichi egyetem tanára, a Jung Intézet docense, a Nemzetközi Analitikus Pszichológiai Társaság és a Nemzetközi Mélypszichológiai Társaság elnöke. Kutatási területe a gyász és a kapcsolati problémák feldolgozása, ezen témákban több tanulmányt, laikusoknak is szóló segítõ könyvet publikált.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Verena Kast – Engedd el őket és találj magadra – Leválás gyermekeinkről (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük