Udi Levy – PETRA – Az elveszett civilizáció Doc

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A nabateusok a Negev sivatag és a mai Jordánia területén éltek időszámításunk kezdete táján. Gazdag és békés nép volt: megművelték a sivatagot, s fűszernövényekkel és tömjénnel kereskedtek Indiától és Perzsiától a mediterrán vidékekig.

Az egyik legkorábbi keresztény nép – ők építették az első templomokat a Negev sivatagban. Kultúrájuk mégis szinte nyomtalanul eltűnt kétezer évre: csak 1812-ben fedezték fel a sivatagi fővárost, Petrát.

A templomok és városok festői romjai rengeteg turistát vonzanak Petrába és Shivtába. Az ősi civilizációt azonban még ma is számos rejtély övezi.

Udi Levy gazdagon illusztrált leírást ad a nabateusokról, művészetükről, történelmükről, vallásukról és a sivatagi gazdálkodásról. Könyve lenyűgözően érdekes ábrázolása egy békeszerető népnek Palesztina háborúktól zaklatott területén.

Nemcsak bemutatja Petra és más Negev sivatagi városok fennmaradt romjait, de gyakorlati tanácsokkal is szolgál az oda látogató turistáknak.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Udi Levy: PETRA – Az elveszett civilizáció (letöltés doc-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük