Steven M. Cox, Kris Fulsaas: Hegymászás PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„A hegymászók bibliája” – először magyar nyelven.

Egy alapművet tart a kezében az olvasó. Ez az amerikai tankönyv eddig több mint félmillió példányban jelent meg. A könyv fejezeteit népes és kiváló amerikai mászó-kollektíva aktualizálta.

A könyv tanulmányozása során hamar rádöbbenünk, hogy egyedül, illetve csak magunkra hagyatkozva nem megy e tudásanyag elsajátítása. E könyv is olyan, mint a hegymászás, ahol a kötél másik végén is van valaki: egy társ, aki megsokszorozza az erőnket a természet elemeivel folytatott küzdelemben.

A modern hegymászás szerteágazó tevékenység. Annyira eltérő technikai sportok együttese, annyi sok minden kell gyakorlásához, a mai felszerelések annyira kifinomultak már. Mégis azt gondolom, hogy leginkább természeti sport, hiszen a szikla, a jég, az időjárás, a hegyvilág ismerete, az ezekkel való mind bensőségesebb kapcsolat az alapja annak, hogy biztonságban mozogjunk a hegyekben, hóban és szikla és jégfalakon.

A felszerelés kiválasztásától a csomók megkötéséig; az ereszkedési módszerektől az expedíciók tervezéséig – e könyv átfogóan tárgyalja a modern hegymászás összes területét.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Steven M. Cox, Kris Fulsaas: Hegymászás (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük