Stephen Skinner, Dr. Rafał T. Prinke, Dr. René Zandbergen: Voynich kézirat PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A késő középkori kéziratot három szerző vizsgálta tüzetesen, melyből számos asztrológiai, alkímiai, kriptográfiai, gyógynövénytani és mágiai okfejtés született.

A Voynich kézirat ezen teljes kiadása magában foglalja Dr. Stephen Skinner, Dr. Rafał T. Prinke és Dr. René Zandbergen érdekes és hiteles előszavát és tanulmányait, amelyekben együtt részletezik mindazt, ami jelenleg ismert a titokzatos kéziratból.

Terence McKenna – misztikus kutató és etnobotanista – szerint „a Voynich kézirat a nyugati okkultizmus határa, egy valódi okkult könyv, amit senki sem tud elolvasni.”

Ez az egyetlen olyan létező könyv, melynek nevét és ábécéjét a mai napig senki sem tudott megfejteni. Sokszor hivatkoznak egyéb ezoterikus és alkímiai alkotások a Voynich kéziratra, így a mű különös történetének ismeretére támaszkodva tárják fel a mágia és az alkímia kapcsolatát, valamint a gyönyörű illusztrációk jelentését.

Ezen információk és a képek együttes birtokában arra invitáljuk a Kedves Olvasókat, hogy alakítsák ki saját maguk értelmezését – a leghíresebb misztikus könyvről – a Voynich kéziratról.

Nem csak az ezotériumok és okkult dolgok iránt érdeklődők, hanem a könyvritkaságok kedvelőinek is igazi csemegét jelent.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Voynich kézirat PDF (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük