Vitamin B-17 anyagcsere-terápia kézikönyve PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

1950-ben hosszú évek kutatása után egy elkötelezett biokémikus, akinek a neve dr. Ernest T.Krebs J. volt, egy új vitamint fedezett fel, melyet B-17-nek számozott és Laetrilnek nevezett el. Ahogyan az évek teltek, ezrek győződtek meg arról, hogy Krebs ezzel felfedezte valamennyi ráktípus gyógymódját és mára ebben a meggyőződésben egyre több ember osztozik.

Miért indított a hagyományos orvoslás harcot a nem gyógyszeres megközelítés ellen? G.Edward Griffin, A világ rák nélkül c. könyv szerzője meg van arról győződve, hogy ennek nem tudományos, hanem politikai okai vannak és azoknak a rejtett gazdasági és hatalmi törekvéseire vezethetők vissza, akik a gyógyszeripart uralják.

Minden évben amerikaiak ezrei utaznak Mexikóba, hogy a B-17 vitamin terápiában részesüljenek. Azért teszik ezt, mert az USA-ban ennek a terápiának az alkalmazása vissza van szorítva.

Ezen páciensek többségének azt mondták, hogy a rákjuk végső stádiumba került és már csak néhány hónapjuk van hátra az életükből. Ennek ellenére hihetetlen százalékuk felépült, s azóta is normális életet él.

Ennek ellenére az FDA (az Amerikai Élelmiszer és Gyógyszer Igazgatóság ), az AMA, az Amerikai Rák Társaság, valamint a rákkutató központok továbbra is azt állítják, hogy a Laetril ( B-17) csalás és szélhámosság. Azt állítják a gyógyult páciensekről, hogy spontán gyógyulás következett be náluk, vagy nem is volt rákjuk.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Vitamin B-17 anyagcsere-terápia kézikönyve (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük