Sri Amma Bhagavan: Felébredett tanítások PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:


„Számomra a szív az egyetlen valóság. Amit a szív mond, az maga az igazság. A szív talán azt mondja, segíts valakin; akkor ez tökéletes cselekvés. Talán azt mondja, ne segíts valakin, és ha nem segítesz, akkor az a tökéletes cselekedet. Hogy bizonyos esetekben miért mondja a szív, hogy segíts, vagy ne segíts, nem értheted meg.
Ez iránymutatás, mely a kozmikus tudatosságtól jön. Egyenesen Istentől. Nem értheted meg, miért mondja Isten ezt, vagy azt. A szívedre hallgatni azt jelenti, Istenre hallgatsz.

Azt mondom, a rész vesse alá magát az egésznek, és te a rész vagy. Természetesen csak addig, míg magad is Istenivé válsz: felismered az Istenit és eggyéválsz vele.
Tehát az Egész a szívben jeleníti meg magát, és neked alá kell vetned magad neki. Ez Isten, vagy a Szíved. Ha a szíved azt mondja, tedd ezt, tedd meg. Ha azt mondja, ne, bármire is mondja, hogy ne, ne tedd meg. Ez a szívnek való engedelmeskedés.

Az emberek manapság nem vetik alá magukat az Egésznek. Nem követik a Szívüket. Egyedül az elméjüket követik. Ezért van ekkora káosz a világban. Ha az emberek megvilágosodnak, a szívük kivirágzik. Ezért egyszerűen csak kövesd a szíved, amely az isteni akaratot követi. Ha mindenki az isteni akaratot követi, nem lesz probléma ezen a világon.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Sri Amma Bhagavan: Felébredett tanítások (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük