Peter Orban, Ingrid Zinnel, Thea Weller: Symbolon PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A SYMBOLON képekben megjelenített asztrológiai iskola: a tizenkét állatövi jegyet tizenkét szerepszemélyiségként jeleníti meg, akik sokrétű kapcsolatban állnak egymással. Így jön létre az a hetvennyolc kép, amelyek jelentősen megkönnyítik az asztrológia megértését.

A Symbolon terápiás eszköznek is kiváló, a segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, az élet színpadán eljátszott szerepeinket.

Egyszerre folytathatunk asztrológiai és önismereti tanulmányokat a kártya segítségével. Tükröt tart elénk, ahol megjelenik a bennünk élő Angyal, Bolond, Csábító, Harcos és a többi szerepeink. Érdemes belenézni ebbe a tükörbe…

Kártyákhoz link >>>

Dr. Peter Orban 1978 – tól tevékenykedik asztrológusként és lélekgyógyászként, illetve végez csoportterápiát és oktat mindkét szakterületen. A lélek szószólójának és elkötelezettjének tekinti magát, és pácienseit minden tekintetben híven képviseli.

Ingrid Zinnel gyermekkönyvek írójaként és illusztrátoraként kezdte a pályafutását. 1982 – ben alkotta meg dr. Peter Orbannal közösen a Symbolonnak elnevezett önismereti eljárást. Azóta lélekgyógyászként, asztrológusként és homeopataként tevékenykedik, illetve a felsorolt szakterületeken oktat.

A „SYMBOLON – AZ EMLÉKEZÉS JÁTÉKA” című ezen kiadványt az asztrológia iránt érdeklődő, a kártya segítségével asztrológiai és önismereti tanulmányokat is folytatni akaró, tanulva játszani és játszva tanulni szerető olvasóinknak ajánljuk.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Peter Orban · Ingrid Zinnel · Thea Weller – Symbolon – Az emlékezés játéka (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük