Paul „Coach” Wade – Fegyencedzés 2. PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Paul "Coach" Wade - Fegyencedzés 2. PDFA Fegyencedzés első kötetének megjelenése óta az olvasók számtalan olyan kérdést tettek fel Paul Wade-nek, amelyek az első kötetben ismertetett alapokon messze túlmutatnak.

A Fegyencedzés 2. a következő, valamint hozzájuk hasonló kérdésekre ad választ:

  • Mi a helyzet a végtagokkal?
  • A nyakkal, az alkarral, a vádlival?;
  • Hogyan érdemes dolgozni a test oldalán lévő izmokkal?;
  • Hogyan erősíthetjük ízületeinket?

A Fegyencedzés teljes egészében az erő alaprendszeréről szólt: a Mesterhatos mozdulatai, fokozatai, kiegészítve a gyakorlatok különböző, hasznos variációival. A második kötetben a magasabb szintű erőgyakorlatokat gyűjtötte össze a szerző. A rendszer haladó szintű gyakorlatainak nem az a célja, hogy a Mesterhatos helyébe lépjenek, hanem inkább abból nőnek ki.

A valódi, egész testre kiterjedő fejlődés a Fegyencedzésből megtanult egész testet megdolgoztató alapgyakorlatok következetes, fegyelmezett és progresszív gyakorlásával érhető. Ebben a könyvben bárki egy életre elegendő hasznos edzésprogramot talál! Az edzésmódszereken kívül azonban rengeteg tényezőtől függ az, hogy valakiből rendkívüli sportoló válik-e.

A kötetben olvashatunk még: a börtönbeli étrendről; a napirend jelentőségéről az életben (a berregő szerint élni); a minőségi alvás és pihenés fontosságáról; a mentális kontrollról (megküzdés a démonokkal); a straight edge (tiszta élet) előnyeiről sportolók esetében; a gyógyulási képességekről (minimális orvosi/egészségügyi segítséggel).

„Paul Wade könyve, a Fegyencedzés 2. briliáns ötleteket ad a test oldalsó izmainak felerősítéséhez. Kőkemény!” – (Pavel Tsatsouline, a The Naked Warrior (A meztelen harcos) című kötet szerzője).

„A Fegyencedzés 2. alapelve a látványos eredmény – kevés eszközzel. A dobóatléták vagy a küzdősportot űzők egyedülálló és meglepő technikákat találhatnak a ferde hasizmok, valamint a törzs többi oldalsó izmának erősítéséhez Az oldalsó lánc edzése – Tartsd ki a zászlót! című fejezetben.

Wade megközelítése jócskán felülmúlja a törzshajlításon és a bőröndemelgetésen alapuló gyakorlatokat, és ez a fejezet olyannyira úttörő jellegű, hogy valóban megéri rászánnunk az időt, és követnünk a szerző tanácsait.” – (Dan John, a Dont Let Go című könyv szerzője és az Easy Strength című kötet társszerzője). –

„A könyvek közül, amelyeket eddig olvastam, a Fegyencedzés gyakorolta rám az egyik legnagyobb hatást. A Fegyencedzés 2. sokkal magasabb szintre emelte az edzésemet, valamint a testsúllyal történő erősítés hatékonyságához való hozzáállásomat onnantól kezdve, hogy a legkisebb izmokat is maximálisan, testsúllyal végzett gyakorlatokkal kell fejleszteni, egészen odáig, hogy ugyanez a módszer a több mint 22 éven át űzött agresszív emeléstől felhalmozódott sérülések gyógyítására is alkalmas. A Fegyencedzés 2. kétségkívül lehengerel, ösztönöz, és ugyanakkor megtanít arra, hogy a testsúllyal végzett edzésedet teljesen új, magasabb szintre emeld.”

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Paul „Coach” Wade – Fegyencedzés 2. (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük