P. Stevens: Egy győzedelmes önkép, a szeretet erejében! PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Bevezető

A szubjektivitás nagyos sok problémát okoz a hívőknek, manapság a gyülekezetekben. Egy véleményt megállapítva ez egy direkt végeredménye Ádám bukásának. Kezdetben önmagukkal foglalkoznak, szubjektív keresztények kiértékelnek embereket, helyzeteket, még Isten Igéjét is a relatív igazságosság szerint (önmagukkal, ami az irányadó). Az arrogáns álarcuk a szegényes önkép, és gyakran gyanakvóak az emberek motivációjára és még paranoiásak is. A jó hír, hogy egyikünknek sem kell így élnünk!

Vigyázz, hogyan hallasz! Sátán meg akar kísérteni, hogy elrejtsd magad az objektivitástól, ha megengeded neki, hogy szubjektívvá tegyen amikor az írásokat tanítják. Emlékezz, te soha nem vagy a prédikátor üzenetének a tárgya, de mindannyian az Isten élő Igéjének a tárgyai vagyunk, ami lehetővé teszi, hogy növekedjünk a kegyelemben és tudásban és az – jellemének a megújulásában.

Isten kegyelme kimeríthetetlen: ez az Adótól függ, soha nem az elfogadótól. Az – megbocsátása felfoghatatlan, az – irgalma örökkévaló, az – szeretete feltétel nélküli. Ez a szeretet minősége – a szeretet erejéé –  a foglyokat szabadon engedi, ez a szeretet soha nem kér válaszadást a tárgytól.

A sikeres férfiak és nők azok, akik hallják Isten Igéjét és megteszik, akik megtalálják Isten akaratát és tisztelik azt, és akik megtalálják Krisztus szeretetének erejét, és megtapasztalják azt. A győzedelmes önkép alapja, hit által, biztos a hívő szívében: „Annak okáért az az indulat legyen bennetek, mely volt a Krisztus Jézusban”
(Fil. 2,5).

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

P. Stevens: Egy győzedelmes önkép,a szeretet erejében! (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük