Nemere István: Az arany nyomában PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Mi lett a templomos lovagok mérhetetlen kincseivel? Hová rejthették el, és megtalálták-e azóta? Az inkák aranya biztosan eltűnt, de valahol, egy Andok-beli sziklabarlangba, vagy az amazonasi dzsungelben ma is várja megtalálóját.

Lehet persze, hogy félelmetes harcosok őrzik – és ez nem legenda. Itt olvashatják azok történeteit, akik elindultak megkeresni ezt a hatalmas „Eldorádót”, a világtörténelem legnagyobb elrejtett kincseit. És ott voltak még a kalózok, akik az összerabolt arany, ezüst és drágakövek egy részét távoli szigeteken rejtették el. Számos kincskereső expedíció története bukkan fel ezeken a lapokon. Hihetetlen, mégis valós történetek olyan emberekről, akik egész életüket feltették arra, hogy megtalálják a mások által régen elrejtett kincseiket. Volt, akinek sikerült.

De az igazán nagy kincsek máig rejtekben lapulnak – valahol. Kedves olvasó, lehet, éppen ön lesz az, aki valamelyiket fölleli? Útmutatást a kincsekhez ebben a könyvben talál.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Nemere István: Az arany nyomában – Az emberiség nagy aranykincseinek története (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük